Portfolio

Poikkitaiteellinen Astuvansalmen Amatsoni -esitys

Elämyksellisessä poikkitaiteellisessa Amatsoni-esityksessä yhdistyvät Rinne-Radion musiikki, Amatsoni-hahmot sekä Tulisielujen tanssi.  Amatsoni-hahmot antavat voimaantumisen ja jopa samaistumisen tunteen ikiaikaisesta naisesta tuoden viestiä tuhansien vuosien takaa. Astuvansalmen Amatsoni on ollut mukana aktiivisesti eri kehittämishankkeissa ja tapahtumissa. 

Amatsonihahmojen asut ovat uniikkeja ja luonnonmateriaaleista tehtyjä. Kuva Manu Eloaho.

Asor- tietäjä ja Tulisielu-amatsonitanssijat oransseissa asuissaan viestivät elämäniloa, positiivisuutta, huumoria, viisauytta ja sosiaalisutta.

Teklan-papitar keltaisessa asussa viestii itsevarmuutta, muistia parantavaa ja masennusta helpottavaa energisyyttä.

Innis- äitiamatsoni violetissa asussa viestii luovuutta, visuaalisuutta, esteettisyyttä ja fantasiaa.

Elif-metsästäjäamatsoni vihreässä asussa viestii harmoniaa, tasapainoisuutta ja suvaitsevaisuutta.

Toorum- raajarikkoamatsoni pinkissä asussa viestii rohkeutta, lujuutta ja voimaa.

Puuveistokset

Puuveistokset ovat syntyneet  kalliomaalausten mytologiasta sekä Saimaan vesistön ja luonnon inspiroivana. Amatsoni – ja abstraktiaiheisia puureliefejä ja veistoksia on valmistunut yksityis- ja yhteisnäyttelyihin.  Puuveistokset ovat suomalaista mänty- ja kuusipuuta ja niiden värimaailmassa ilmenee oma mystinen eksotiikka. 

Uniikkikorut

Puiset Amatsoni-korvakorut ovat saaneet innoituksensa Astuvansalmen kalliomaalauksista. Amatsoni-korvakorujen värimaailma on sama Amatsoni-hahmojen kanssa. Lisäksi myös mystisiä keramiikkariipuksia ja Amatsoni-pysti graniittijalustalla.